MediaWatch

R8dio vil sætte hold med flere medieprofiler om bord

Anders Breinholt, Torben Steno og Jacob Riising er på R8dios liste over værter til en række af de programmer og podcasts, der ifølge bestyrelsesforman skal tegne profilen på taleradioen in spe.

Komikere og skuespillere Brian Lykke og kasper Nielsen ved mikrofonen på podcasten "Undskyld, vi roder" om radiostationen R8dio. | Foto: Valdemar Ren

Artiklen er opdateret 1. oktober kl. 11.30 med oplysninger om, at Jacob Riising har bekræftet aftalen med R8dio. Samtidig er rubrikken ændret fra "sætter" til "vil sætte", da flere af programmerne endnu ikke ligger på appen. Antallet af programmer, der nu er på appen, er opdateret i artiklen.

R8dio har torsdag lanceret en app, som har syv podcast på menuen udover originalprogrammet "Undskyld, vi roder". Ifølge R8dios bestyrelsesformand Mikael Bertelsen er der en række programmer med flere velkendte medieprofiler på vej, oplyser han til MediaWatch om setuppet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs