MediaWatch

R8dio går i luften med app og en stribe nye programmer

R8dio tager med ny app og flere programmer første skridt fra fiktiv radiostation i den satiriske podcast "Undskyld vi roder" til en egentlig taleradio. "Den langsigtede strategi er jo, at parodien bliver til virkelighed," siger formand og tidligere 24syv-chef, Mikael Bertelsen.

De tidligere Radio24syv-chefer Mikael Bertelsen og Mads Brügger har igen slået pjalterne sammen om radioprojektet R8dio. | Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

"Trafikduden", "Mos og marker" og "Lyt & Ler" er titlerne på nogle af de i alt ni nye programmer, som for 29 kr. om måneden vil kunne lyttes på R8dios radioapp, som efter flere måneders forsinkelse går i luften torsdag.

Ifølge Mikael Bertelsen, som er bestyrelsesformand for R8dio og tidligere programchef på R8dio24syv, er appens lancering første skridt i modningen til en digitalt baseret taleradio - ikke med en sendetilladelse på DAB eller FM, men med den app på mobilen, der nu slippes løs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs