MediaWatch

Nordisk podcastkonference lanceres i Struer

Nordic Podcast Academy arrangerer i samarbejde med flere radio- og podcastaktører, herunder Loud og Third Ear, en konference med fokus på indhold og udviklingen inden for podcast.

Dorte Palle og Tor Arnbjørn er de stiftende kræfter bag Nordic Podcast Academy, som står bag ny podcastkonference. | Foto: Podcast Academy / PR

28. august løber den første Nordic Podcast Conference af stablen i Struer, hvor hovedarrangør Nordic Podcast Academy er beliggende, og som har fået tilnavnet "Lydens By". Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Konferencen ønsker at sætte fokus på indholdet og udviklingen indenfor podcastmediet og -miljøet i Danmark, der i de sidste år har været i rivende udvikling. Derfor er der nu brug for et fællesskab, der kan diskutere og reflektere over mediets muligheder, og hvad der kendetegner høj kvalitet i den narrative storytellende del af miljøet," lyder det fra programchef Tor Arnbjørn, som også underviser på Nordic Podcast Academy.

Konferencen arrangeres i partnerskab med bl.a. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Sound Hub Denmark, som begge er en del af akademiet, Center for Podcasting, Radio Loud og podcastvirksomheden Third Ear. Konferencen afholdes i den lokale biograf Apollon i Struer.

Siden 2016 er andelen af danskere, der ugentligt lytter til podcasts, steget fra syv til 26 pct. i 2020 ifølge DR Medieforskning.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs