MediaWatch

Storytel ansætter ny international direktør

Bogstreamingtjenesten Storytel, som i Danmark driver Mofibo og forlaget People's, har sat en ny mand med erfaring fra gamingindustrien i spidsen for sin videre globale ekspansion.

Foto: PR/Storytel

Svenske Storytel har hyret Alexis Gresoviac til en nyoprettet stilling som direktør for internationale aktiviteter i selskabets kommercielle organisation. Det fremgår af en pressemeddelelse, skriver Breakit.

Alexis Gresoviac har erfaring med bl.a. produktlancering fra tidligere stillinger i spilfirmaer, herunder Gameloft Japan, Blizzard Entertainment Korea og Huuuge Games. Hos lydbogstjenesten Storytel får han en central rolle i forhold til forretningsudviklinge og den globale ekspansion.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs