MediaWatch

Radio4-chef forsvarer reporters sexakt i morgenfladen: "Fint at udfordre lytterne"

En usædvanlig reportage fra en swingerklub i Ishøj blev sendt i Radio4's morgenflade som led i en ambition om at overraske lytterne og bringe nye vinkler ind i nyhedsstrømmen, siger programchef Tina Kragelund.

Programchef Tina Kragelund (i midten med telefonen) forsvarer utraditionelt greb i reportage fra swingerklub. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Det er helt i tråd med Radio4's ambition om at nytænke sin morgenflade og udfordre lytterne, at en journalist i en reportage om genåbningen tog aktivt del i en sexakt på en swingerklub i Ishøj. Det siger Radio4's programchef Tine Kragelund til Jyllands-Posten.

"Jeg synes, det er fint at udfordre lytterne lidt på, hvad vi bringer, og jeg forestiller mig, at der er nogen, som lige har måtte blive i bilen og høre programmet til ende. Vi arbejder hele tiden med, hvordan vi laver den allerbedste morgenflade, og der er det at tænke nyt og anderledes en del af det," siger Tina Kragelund til Jyllands-Posten og tilføjer, at hun ikke mener, reporteren kunne have givet det samme indblik i swinger-kulturen, hvis journalisten havde undladt selv at deltage i sexakten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs