MediaWatch

Indslag med Adam Holm: Er der brug for flere magtkritiske medier?

Podcast: Et nyt medie med Mads Brügger i spidsen vil opdyrke den magtkritiske journalistik - en ambition som også blev fremhævet, da Ekstra Bladet i denne uge præsenterede Henrik Qvotrup som ny ansv. chefredaktør. Men hvorfor er der brug for det - og følger der et forretningsgrundlag med? Det diskuterer de to nye chefredaktører i ugens podcast med Adam Holm.

Foto: Stine Tidsvilde/ Finn Frandsen/ Ritzau Scanpix (sammensat af mediawatch)

Der er plads til forbedring, når det gælder den magtkritiske journalistik i mediebilledet. I hvert fald hvis man skal tro tidligere programchef på Radio24syv, Mads Brügger, der i sidste uge løftede sløret for sit nye medieprojekt "Friheden", der har den uafhængige, magtkritiske linje blandt pejlemærkerne.

Samme målsætning lød, da Henrik Qvortrup i denne uge blev præsenteret som ny ansv. chefredaktør på Ekstra Bladet.

Men hvordan skal programerklæringerne materialisere sig konkret, er der et marked for det og kan medier være uafhængige, hvis de får mediestøtte? Vært Adam Holm spørger Henrik Qvortrup og Mads Brügger, der er gæster i denne uges podcast.

Podcasten Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs