MediaWatch

Genstart når ud til 80.000 lyttere efter P1-indtog – download af podcast buldrer videre

Der er hverken kommet færre eller flere lyttere på P1 i tidsrummet fra 13.05 og en halv time frem, efter Genstart er rykket ind i sendeplanen. Antallet af podcastdownloads steg derimod en smule mere end normalt i forrige uge. Men om der er en sammenhæng er for tidligt at sige, siger redaktionschef.

Claus Cancel slap for nylig ansvaret for P1 Orientering for at kunne bruge mere tid på udvikling af bl.a. nyhedspodcast i DR Nyheder, hvor han også er ansvarlig for P1 Morgen. | Foto: Bjarne Bergius Hermansen

På sin et års fødseldag som nyhedspodcast flyttede Genstart i begyndelsen af marts ind i sendefladen på P1. Indtil videre har ændringen i programfladen ikke skubbet lyttertallet hverken op eller ned i det vindue på P1.

Det fortæller Claus Cancel, der er redaktionschef på Genstart, som bliver sendt på P1 hver dag klokken 13.05.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs