MediaWatch

Indslag med Christiane Vejlø: Går medier for langt i kampen for tech-betaling?

Podcast: Medier vil gerne have penge for indhold på nettet, men hvor langt kan man gå uden at rode med internettets grundlæggende dna? Det spørger vært Christiane Vejlø medieanalytiker Thomas Baekdal og internetpioner Jean Francois Groff om i ugens Indslag.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Mens de store medier lobbyer for at få penge ud af techplatformene for indhold, er flere mindre og digitalt fødte medier knap så begejstrede ved tanken. Samtidig er internetpionerer bekymrede for, om friheden er i fare til, at vi alle kan pege på, hvad vi vil med et hyperlink på nettet. 

I ugens mediepodcast sætter vært Christiane Vejlø temaet under lup med medieanalytiker Thomas Baekdal og Jean Francois Groff, der sammen med Tim Berners Lee var med bag udviklingen af internettet.

Lyt med her eller i din podcast-app:

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs