MediaWatch

Radio Loud melder sig ind i Podcast Index og vil blande sig i toppen inden for et år

Podcast har fået høj prioritet hos Radio Loud, men der er stadig langt op til sværvægterne, når det kommer til antal downloads. Nu kan omverden imidlertid følge tallene fra uge til uge, og ambitionen er bl.a. at få ti podcasts ind i top 50, fortæller programdirektør

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

I begyndelsen af oktober 2020 fortalte daværende Radio Loud-formand Martin Brandt Larsen, at radiostationen ville blive en del af Dansk Podcast Index, når den var klar til det. Det er tilfældet nu. Fra mandag er det således muligt at se, hvor mange downloads Radio Louds podcasts har ugentligt på tværs af platforme.

Ifølge programdirektør Ann Lykke Davidsen skulle flere ting falde på plads, før Loud var klar til at gå med i Dansk Podcast Index, som administreres af Danske Medier Research, og som DR, Bauer Media, Politiken, Radio4 og Berlingske Media allerede er en del af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs