MediaWatch

Morten Resen udvider sin virksomhed med podcastfabrik

Fødslen af virksomheden Golittle med tidligere radio- og tv-vært Morten Resen i spidsen blev dokumenteret i en podcast, og nu vil selskabet føje netop podcast til udbuddet til børn og deres forældre.

Foto: PR

Den tidligere radio- og tv-vært Morten Resen springer gennem sin virksomhed Golittle ud som podcastproducent. Golittle, som laver apps til børnefamilier, søsætter en podcastafdeling, som skal producere egne podcast samt podcast for kommercielle partnere, lyder det i en pressemeddelelse.

“Vi ser en meget stor interesse fra virksomheder i at bruge podcastmediet til at lave kvalitetscontent til børn og deres forældre. Vi har allerede indgået aftaler med en håndfuld meget spændende aktører om produktion af podcast til børn og forældre om så forskellige emner som penge og økonomi, danmarkshistorie og sukkersyge," siger Morten Resen i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs