MediaWatch

Radio4 henter ny vært til morgenfladen

Journalist og sprogofficer slutter sig til Radio4's morgenværtshold på i alt fire personer.

Radio4 Morgens fire værter. | Foto: Tor Birk Trads/Radio4

Kristian Magnus Damsgaard, uddannet journalist fra Syddansk Universitet og sprogofficer i russisk, bliver fra begyndelsen af november en del af værtsholdet på Radio4 Morgen. Det oplyser radiokanalen i en meddelelse.

"Jeg glæder mig til at være en del af det hold, der hver morgen giver lytterne den bedste begyndelse på dagen. Morgenradioen er noget helt særligt, så det er også med stor ydmyghed, at jeg træder hen foran mikrofonen for at sige godmorgen til Radio4-lytterne," udtaler den kommende morgenvært om sit nye job.

Kristian Magnus Damsgaard vil udgøre Radio4's hold af morgenværter sammen med Stine Kromann Dragsted Jacob Grosen og Kasper Harboe. De tre værter var alle en del af Radio4's hold af morgenværter fra kanalens lancering i november sidste år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs