MediaWatch

Q&co går tæt på nedlukning af DR og TV 2, Sportmaster-historie og Riskær-kritik

Lyt med når ugens mediemagasin på MediaWatch bl.a. sætter fokus på nedlukningen af DR og TV 2 i marts, mediernes prioritering af partiledere i dækningen og TV 2's skattely-historie. Vært Henrik Qvortrup har i denne uge selskab af Benjamin Rud Elberth som gæstevært.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard/Watch Medier

Var nedlukningen af DR og TV 2 i marts efter bogen? Var TV 2-historie om bl.a. Sportmaster inden for skiven, og er det i orden, når medierne fokuserer på partilederne i Folketinget i dækningen - og ikke dem, der banker på?

Lyt med, når vært Henrik Qvortrup zoomer ind på ugens aktuelle mediehistorier, denne gang i selskab med Benjamin Rud Elberth, der er indehaver af Elberth Kommunikation og ugens gæstevært.

 

Vil du springe frem til ét bestemt indslag? Spol frem til:

00:11:09                Lasse Jensen, mediekommentator, Information
00:32:49                Andreas Holm, adm. direktør, Sportmaster
00:53:11                Klaus Riskjær Petersen, Borgerlisten, og Jakob Sloma Damsholt, DR

Kr. Himmelfartsdag står for døren, og derfor udkommer denne uges mediepodcast Q&co en dag før tid med ugens aktuelle mediehistorier på menuen.

Mød bl.a. mediekommentator Lasse Jensen fra dagbladet Information, der belyser de spørgsmål, nedlukningen af DR og TV 2 i marts, rejser, efter det er kommet frem, at kulturministeriet bad begge public service-stationer hjemsende ansatte.

Du kan også høre formand for partiet Borgerlisten, Klaus Riskær Pedersen, debattere med redaktionschef for DR P1 og Debat, Jakob Sloma Damsholt, efter Klaus Riskær Pedersen har kritiseret medierne for at ignorere de partier i dækningen, der står uden for Christiansborg.

Endelig er direktør for Sportmaster Andreas Holm med i studiet, efter kæden har landet ud efter TV 2's kritiske dækning af en række detailkæder, herunder Sportmaster, der har fået bidrag fra statens hjælpepakker, men hvis selskabsmæssige konstruktioner samtidig forbindes med skattely.

Q&co er tilgængelig på MediaWatchs website og app. For den bedste lytteoplevelse anbefales det at lytte i vores app. Den kan downloades her til IOS og her til Android. Her kan du også let lytte til tidligere episoder af vores ugentlige mediemagasin - de ligger i menuen til venstre i appen.

Mere fra MediaWatch

Chefredaktør forlader Gaffa

I oktober stoppede mediets direktør, og nu skal bestyrelsen også finde en ny chefredaktør, da den nuværende fratræder, når kalenderen viser 2023.

Mads Brandstrup: Nej tak til Media Freedom Act

Mediepolitikken er for forskellig på tværs af de europæiske lande til, at en fælles lovgivning giver mening, skriver direktør i Danske Medier i et indlæg, der er en kommentar til EU-kommissionens danske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs