MediaWatch

Nyt mediemagasin stiller skarpt på Fulgsang-sag, DR og et tv-eksperiment

I premieren på MediaWatch nye podcast Q&co. sætter vært Henrik Qvortrup bl.a. ugens omdiskuterede historie om cykelrytteren Jakob Fuglsang til debat. Også DR-besparelser og et nyt tv-eksperiment med Mikael Bertelsen som bagmand er på programmet. Altsammen flankeret af gæstevært Per Mikael Jensen. Lyt med her.

Henrik Qvortrup får hver torsdag selskab af en gæstevært i podcasten Q&co, der sætter ugens mediehistorier til debat. Foto: Jan Bjarke Mindegaard/Watch Medier

Podcaststudiet blev torsdag indviet, da premiereudgaven af mediemagasinet Q&co blev sat i søen.

Den første udgave byder bl.a. på debat om ugens omdiskuterede dækning af cykelrytteren Jakob Fuglsang. Derudover kan du møde DR's generaldirektør Maria Rørbye Rønn, der møder Ekstra Bladets opinionsredaktør Mads Kastrup til en debat om mediepolitik og DR-besparelser. Endelig fortæller tidligere programchef på Radio24syv Mikael Bertelsen mere om sit nye, grænseoverskridende tv-projekt.

Tidligere adm. direktør for Altinget, Per Mikael Jensen, er med som gæstevært.

På med lyttebøfferne. Velkommen om bord.

Q&co er tilgængelig på MediaWatchs website og app senere torsdag. For den bedste lytteoplevelse anbefales det at lytte i vores app. Den kan downloades her til IOS og her til Android.

 

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere