MediaWatch

Egmonts podcasttjeneste melder om flere end 30.000 brugere

Antallet af brugere, der downloader Egmont Publishings podcastsapp Talk Town, har taget fart siden nytår, siger kommerciel direktør.

Foto: EGMONT

Egmonts abonnementsfinansierede podcasttjeneste, Talk Town, gik i luften i sensommeren sidste år og er siden blevet downloadet mellem 30.000-50.000 gange. Det oplyser mediehuset til Journalisten.

"Optaget af kunder i de her dage er meget massivt," siger Frank Vilstrup, kommerciel direktør hos Egmont Publishing, og uddyber, at cirka to tredjedele af af brugerne – hvoraf mange stadigvæk lytter med på et gratis prøveabonnement – er kommet til den seneste måned.

Egmont ønsker ikke at oplyse det nøjagtige antal downloads, hvilket er årsagen til, at mediehuset har opgivet et brugertal med et spænd på 20.000, oplyser Egmont til MediaWatch.

Podcastmarkedet er inden for det seneste år spiret med flere nye tjenester. Kort tid efter Talk Towns lancering sidste år åbnede en anden betalingsplatform for podcasts, Podimo, som tre måneder efter lanceringen meddelte, at godt 75.000 brugere havde registreret sig på platformen. Hvor stor en andel der var ikke-betalende prøveabonnenter, ville Podimo ligesom Egmont ikke ud med.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere