MediaWatch

MediaWatch går i luften med nyt mediemagasin

Tidligere adm. direktør for Altinget Per Mikael Jensen er gæstevært, når mediemagasinet Q&co med Henrik Qvortrup i spidsen har premiere på MediaWatch torsdag. Podcasten sætter bl.a. fokus på ugens meget omtalte historie om cykelrytter Jakob Fuglsang, og derudover kan du høre om tidligere radiochef Mikael Bertelsens næste store projekt.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Med Henrik Qvortrup som vært bliver ugens aktuelle nyheder om mediebranchen taget under kærlig, kritisk og nysgerrig behandling, når MediaWatchs nye podcast Q&co senere i dag, torsdag, har premiere.

Podcasten udkommer hver torsdag, og Henrik Qvortrup bliver ugentligt flankeret af en gæstevært. Den første til at give sit besyv med på ugens medietemaer er tidligere adm. direktør for Altinget, TV 2 og Metro International Per Mikael Jensen.

I dagens premiereprogram kan du bl.a. høre DR's generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, debattere DR's økonomi med Ekstra Bladets opinionsredaktør, Mads Kastrup, der tidligere på ugen kritiserede DR for at sætte sin lid til en ny og mere DR-venlig medieaftale.

På dagsordenen er også historien om den danske cykelrytter Jakob Fuglsang, som har været genstand for en undersøgelse fra antidopingmyndigheden CADF, som imidlertid ikke fandt nogen rygende pistoler. Politiken, DR og norske VG gik ud med historien søndag, der har affødt stor debat.

Derudover kan du møde tidligere programchef på Radio24syv Mikael Bertelsen, der har taget hul på et nyt interviewprojekt, hvor han skal lave en række portrætinterviews med kendte danskere til TV 2, der først skal vises, når personerne er gået bort. Men hvilken forskel gør det at tale med folk, der ikke selv kommer til at se resultatet eller høre reaktionerne?

Q&co er tilgængelig på MediaWatchs website og app senere torsdag. For den bedste lytteoplevelse anbefales det at lytte i vores app. Den kan downloades her til IOS og her til Android.

Rigtig god fornøjelse.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere