MediaWatch

Tidligere forsvarsminister bliver vært på Radio4

Kort før nytår får forhenværende Venstre-minister Carl Holst debut på Radio4 med et weekendprogram om politikeres storhed - og fald.

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

"Store Carl og Lille Carl" er titlen på et nyt Radio4-program, som får eks-politiker Carl Holst (V) som vært.

Ifølge Radio4's beskrivelse af programmet skal Carl Holst undersøge, hvad der sker, når "skandalen, mediestormen eller det svidende valgnederlag rammer en politiker."

"Carl Holst oplevede selv faldet fra magten. I mødet med andre ombruste politikere sker det interessante, for hvad gør det ved et menneske at opleve at blive valgt fra, lagt ned og måske endda lagt for had i befolkningen," lyder det i beskrivelsen.

Den mangeårige Venstre-politiker Carl Holst var medlem af Folketinget fra 2015 til 2019, hvor han valgte ikke at genopstille til folketingsvalget. Han blev udnævnt til forsvarsminister af daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i 2015, men tre måneder senere førte en række sager om hans tid som regionsrådsformand i Region Syddanmark til hans afgang.

Programmet har premiere 28. december og skal sende hver lørdag og søndag fra klokken 8-10.

Public service-stationen Radio4 gik i luften 31. oktober på FM4-frekvensen, da Radio24syvs sendetilladelse udløb efter otte år.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere