MediaWatch

Tidligere cheftræner bliver vært på fodboldprogram på Radio4

Tidligere fodboldspiller, der senest har været træner i Vendsyssel FF, overtager værtsrollen i Radio4's fodboldprogram.

Foto: Claus Bonnerup

Erik Rasmussen, der i en årrække spillede fodbold på topplan, har været en del af landsholdet og efterfølgende cheftræner for bl.a. FC Midtjylland, AGF og Vendsyssel FF, bliver ny vært på Radio4's fodboldprogram "4 på foden". Det oplyser radiokanalen på sin hjemmeside.

Den nye vært debuterer som vært 9. december, og han afløser Kristoffer Møldrup, der hidtil har vikarieret som vært.

"Min kærlighed til spillet er stadig lige stor – og med min baggrund og viden om fodbold vil vi i programmet gå i dybden og se på spillet fra nye vinkler. Det er derfor ikke nødvendigvis ugens største historier fra fodboldens verden, der kommer til at fylde mest i "4 på foden", men derimod de historier, som vi synes passer bedst til os," udtaler Erik Rasmussen.

Radio4 gik i luften 1. november, da kanalens tilladelse til FM4-sendetilladelsen trådte i kraft. Bag kanalen står en række regionale medieselskaber med Jysk Fynske Medier i spidsen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs