MediaWatch

Jørgen Ramskov tager afstand fra privat download af Radio24syvs arkiv

På mindre end to døgn har tre it-kyndige personer hentet hele Radio24syvs arkiv ned på en server for at sikre en kopi af materialet. Adm. direktør på Radio24syv kalder projektet for piratkopiering, men det har aldrig været tanken at offentliggøre noget uden tilladelse fra radioen, siger initiativtager.

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Nyheden om, at Radio24syv lukker efter at have tabt udbuddet af den nye kulturkanal på DAB, fik onsdag 23. oktober tre venner til at tage initiativ til at gemme radioens otte år gamle arkiv på en server.

Via hjemmesiden arkiv24syv.dk bad Mikkel Munch Mortensen, Jens Christian Hillerup og Mikkel Malmberg, som alle til dagligt arbejder med it, offentligheden om hjælp til at downloade alle programmer fra de seneste otte år. Et døgn senere var projektet lykkedes med hjælp fra flere end 2000 forskellige ip-adresser, som havde udlånt deres forbindelser til formålet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Nyt nordisk indhold forsvinder fra HBO Max som led i omlægning

HBO Max dropper produktion af originalt indhold i de nordiske og centraleuropæiske lande, herunder Danmark, kort efter selskabet endelig fik sat gang i produktionerne. Det er en del af en større øvelse igangsat af ejerkoncernen Warner Bros. Discovery og medfører også, at den nye danske serie Kamikaze forsvinder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs