MediaWatch

Berlingske: "Det eneste, vi ønskede, var, at Radio24syv overlevede"

Udtrædelsen af Radio24syv betyder ikke, at Berlingske Media neddrosler lydambitionerne, siger koncernchef. Taleradioens overlevelse har været mediehusets hovedprioritet frem for medejerskab.

Anders Krab-Johansen, koncernchef for Berlingske Media og bestyrelsesformand for Berlingske People, selskabet bag Radio24syv. | Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen/Ritzau Scanpix

31. oktober er det slut med Berlingske Medias tid som hovedkraft bag Radio24syv. Det blev meddelt tidligere i dag, mandag, hvor Peoplegroup, der ejer 30 pct. af det nuværende Radio24syv, meddelte, at selskabet samt nogle af kanalens ledende medarbejdere selv vil søge om en ny digital sendetilladelse, der er i udbud.

Det er ellers kun omkring en måned siden, at Berlingske Media og Peoplegroup kunne fortælle, at selskaberne gik efter at forlænge det otte år lange partnerskab som radioejere. Men siden da har Peoplegroup og ledende kræfter hos Radio24syv fået andre planer og ønsket at søge om den nye digitale sendetilladelse, der blev sendt i udbud i juli, på egen hånd.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs