MediaWatch

Bogbranchens fagblad lancerer podcast om bøger og branchen selv

Fagbladet Bogmarkedet går i luften med en ny podcastserie, som i samarbejde med forskellige forlag skal portrættere forfattere og skildre deres erfaringer med bogbranchen.

Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix

"Bag ordene" er titlen på en ny litteraturpodcast, som fagbladet for den danske bogbranche, Bogmarkedet, står bag. Det skriver Kulturmonitor.

I hvert afsnit bliver en forfatter interviewet om sit forfatterskab. Selvom podcasten både er for professionelle og almindeligt litteraturinteresserede, er det ifølge fagbladets ansv. redaktør, Christian Bonde, et klart mantra for redaktionen, at podcasten tager udgangspunkt i bogbranchen.

"I forhold til andre podcasts om litteratur adskiller vi os ved, at de interviewede forfattere undervejs fortæller om deres erfaringer med bogbranchen,"siger han til Kulturmonitor.

Hvert afsnit bliver lavet i samarbejde med et forlag, som ønsker at fremhæve en forfatter eller aktuel udgivelse. Seriens første afsnit er lavet i samarbejde med forlaget Harpercollins Nordic UK.

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs