MediaWatch

Socialdemokratiet vil drøfte DR-udspil om redning af P6 og P8

DR's forslag om at holde to digitale radiokanaler i luften et år endnu vil blive genstand for en forhandling mellem Folketingets partier, lyder det fra Socialdemokratiets medieordfører.

Jesper Petersen, politisk ordfører og medieordfører, Socialdemokratiet. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

DR's forslag om at forlænge P6 Beat og P8 Jazz' levetid i ét år bliver en del af forhandlingerne om fremtidens mediepolitik, som den socialdemokratiske regering varmer op til. Sådan lyder det i en skriftlig kommentar fra Jesper Petersen, politisk ordfører og medieordfører for Socialdemokratiet.

Livlinen til P6 Beat og P8 Jazz, som står til at lukke ved årsskiftet, blev kastet tirsdag af DR's generaldirektør, Maria Rørbye Rønn. Betingelserne er, at Folketinget laver en ekstra bevilling på de omkring 15 mio. kr., som det vil koste at holde kanalerne i live i ét år, og at der er udsigt til, at der kommer en afklaring om DR's fremtidige økonomi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs