MediaWatch

Socialdemokratiet vil drøfte DR-udspil om redning af P6 og P8

DR's forslag om at holde to digitale radiokanaler i luften et år endnu vil blive genstand for en forhandling mellem Folketingets partier, lyder det fra Socialdemokratiets medieordfører.

Jesper Petersen, politisk ordfører og medieordfører, Socialdemokratiet. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

DR's forslag om at forlænge P6 Beat og P8 Jazz' levetid i ét år bliver en del af forhandlingerne om fremtidens mediepolitik, som den socialdemokratiske regering varmer op til. Sådan lyder det i en skriftlig kommentar fra Jesper Petersen, politisk ordfører og medieordfører for Socialdemokratiet.

Livlinen til P6 Beat og P8 Jazz, som står til at lukke ved årsskiftet, blev kastet tirsdag af DR's generaldirektør, Maria Rørbye Rønn. Betingelserne er, at Folketinget laver en ekstra bevilling på de omkring 15 mio. kr., som det vil koste at holde kanalerne i live i ét år, og at der er udsigt til, at der kommer en afklaring om DR's fremtidige økonomi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs