MediaWatch

Flemming Østergaard debuterer som podcastvært på Heartbeats

Efterårsprogrammet på Heartbeats byder bl.a. på en ny podcast med den tidligere formand og direktør for Parken Sport & Entertainment Flemming Østergaard.

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Flemming Østergaard, også kendt som Don Ø, er blandt nyhederne på efterårsprogrammet fra det digitale kultur- og podcastmedie Heartbeats. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Flemming Østergaard bliver vært på podcasten "Rundt om Don Ø", hvor han sætter erhvervsfolk, politikere, sportsfolk og meningsdannere i stævne i studiet for at debattere emner som iværksætteri, fodbold, erhvervsliv og skat i en "både underholdende og konfrontatorisk" tone,fremgår det.

Den 75-årige Flemming Østergaard har en lang erhvervskarriere bag sig bl.a. som tidligere direktør og formand for Parken Sport & Entertainment.

Podcasten kan høres første gang 27. september.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Opsigelse i Ekstra Bladets ledelse, Podimo henter trecifret millionbeløb og Zentropa-chef frygter "international leverpostej" i dansk fiktiion er nogle af de vinde, der har blæst og formet det danske medielandskab i denne uge. Få dit overblik her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs