MediaWatch

Radio24syv-vært vender tilbage til DR

P1 ansætter journalist og radiovært fra Radio24syv, som tidligere på året blev landskendt for sit interview med skuespiller Ghita Nørby.

Iben Maria Zeuthen skifter fra Radio24syv til P1. | Foto: Anders Rye Skjoldjensen

Journalist Iben Maria Zeuthen skifter til DR P1 fra Radio24syv, hvor hun bl.a. er vært på programmet "Det næste kapitel".

Det oplyser hun i et opslag på Instagram.

Iben Maria Zeuthen begyndte sin karriere på DR, hvor hun bl.a. var vært på radioprogrammet Ibens Harem på P3. Programmet modtog i 2009 en pris for årets radioprogram ved prisuddelingen Prix Radio.

I 2011 skiftede hun til Radio24syv, hvor hun har været med siden kanalens begyndelse. I marts i år sendte Radio24syv det meget omdiskuterede program "Hele Danmarks Ghita", hvor Iben Maria Zeuthen interviewer skuespiller Ghita Nørby.

Om sin ansættelse på P1 skriver Iben Maria Zeuthen, at en af grundene til, at hun stopper på Radio24syv, er den ventede lukning af radiostationen til oktober.

"Den anden grund er, at P1 de seneste år har oprustet med det sygeste hold og de flotteste produktioner for ikke at tale om, at jeg får en af DR's mest kreative, inspirerende og vidende redaktører, som bliver knyttet helt tæt på mine programmer," skriver hun.

Hun skriver ikke nærmere om sin kommende rolle på P1.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs