MediaWatch

Udbud af FM4 afgøres i dag – regionale medier kan blive nye radioejere

På et møde i dag tager Radio- og tv-nævnet stilling til, om det bliver en stribe regionale mediehuse, der overtager public service-kanalen fra Radio24syv til november.

Foto: Ritzau Scanpix/Nicolai Svane

På det sidste møde i Kulturministeriets Radio- og tv-nævnet, inden sommerferien sætter ind, skal nævnets medlemmer tage stilling til, hvem der skal fra november skal have lov til at sende på FM4-pladsen på sendenettet – pladsen, der de seneste godt otte år har huset Radio24syv.

Det kan dog vise sig at være en relativt kort samtale, nævnets medlemmer skal have. Kun ét gyldigt bud har været i bunken. Bag det står et konsortium af regionale mediehuse ført an af Jysk Fynske Medier, der har etableret et fælles selskab under navnet Radio FM4 A/S.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs