MediaWatch

Radio24syv-direktør beklager påstand i satireprogram

Radio24syvs direktør har beklaget over for socialdemokratisk folketingskandidat, at satireprogram på kanalen hævdede, at politikeren har et forhold til en anden socialdemokratisk politiker.

Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Den socialdemokratiske folketingskandidat Alexander Grandt har fået en undskyldning af Radio24syv adm. direktør, Jørgen Ramskov, efter det i radiokanalens satireprogram Den Korte Radioavis blev hævdet, at politikeren har et seksuelt forhold til den socialdemokratiske politiker Henrik Sass Larsen. Det skriver Netavisen Pio og Berlingske.

Påstanden blev fremsat i satireprogrammet 6. juni. Jørgen Ramskov deltog i Radio24syvs mediemagasin Q&A, som blev sendt mandag, og her beklagede direktøren den fremsatte påstand – en beklagelse, han gentager over for Berlingske.

"Vi lægger os fladt ned og undskylder. Det var en klokkeren fejl, at han blev nævnt. Han er en ukendt person og har ikke noget at gøre i det indslag. Satire handler om hån, spe og spot rettet mod magthaverne, og han er ikke en magthaver. Jeg har undskyldt det i programmet Q&A på Radio24syv, og nu vil jeg tage kontakt til manden og give ham en personlig undskyldning," siger Jørgen Ramskov til Berlingske.

Ifølge mediet har Radio24syv-direktøren undskyldt over for Alexander Grandt tirsdag.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere