MediaWatch

Radio24syv-direktør beklager påstand i satireprogram

Radio24syvs direktør har beklaget over for socialdemokratisk folketingskandidat, at satireprogram på kanalen hævdede, at politikeren har et forhold til en anden socialdemokratisk politiker.

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix

Den socialdemokratiske folketingskandidat Alexander Grandt har fået en undskyldning af Radio24syv adm. direktør, Jørgen Ramskov, efter det i radiokanalens satireprogram Den Korte Radioavis blev hævdet, at politikeren har et seksuelt forhold til den socialdemokratiske politiker Henrik Sass Larsen. Det skriver Netavisen Pio og Berlingske.

Påstanden blev fremsat i satireprogrammet 6. juni. Jørgen Ramskov deltog i Radio24syvs mediemagasin Q&A, som blev sendt mandag, og her beklagede direktøren den fremsatte påstand – en beklagelse, han gentager over for Berlingske.

"Vi lægger os fladt ned og undskylder. Det var en klokkeren fejl, at han blev nævnt. Han er en ukendt person og har ikke noget at gøre i det indslag. Satire handler om hån, spe og spot rettet mod magthaverne, og han er ikke en magthaver. Jeg har undskyldt det i programmet Q&A på Radio24syv, og nu vil jeg tage kontakt til manden og give ham en personlig undskyldning," siger Jørgen Ramskov til Berlingske.

Ifølge mediet har Radio24syv-direktøren undskyldt over for Alexander Grandt tirsdag.

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs