MediaWatch

Feltet af FM4-bejlere svinder ind

Selvom interessen tidligere har været bred, kan regionalt konsortium med Jysk Fynske Medier i spidsen stå tilbage som den eneste ansøger til sendetilladelsen på FM4, som har ansøgsfrist mandag.

Foto: Ritzau Scanpix/Politiken/Peter Hove Olesen

Fra 1. november får Danmark en ny FM-radiokanal, når Radio24syvs sendetilladelse udløber, og en ny tilladelseshaver efter planen tager over. I dag, mandag, er der frist for at byde ind på sendetilladelsen.

En række aktører har hen ad vejen meldt deres interesse for at lægge et lod i hatten, men en rundspørge, som MediaWatch har foretaget, viser, at de falder fra én efter én. Det kan betyde, at konsortiet af regionale mediehuse med Jysk Fynske Medier i spidsen, bliver den eneste byder på kanalen – og et deja vu fra det seneste udbud i 2011, hvor Radio24syv var alene om at byde ind på kanalen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs