MediaWatch

Feltet af FM4-bejlere svinder ind

Selvom interessen tidligere har været bred, kan regionalt konsortium med Jysk Fynske Medier i spidsen stå tilbage som den eneste ansøger til sendetilladelsen på FM4, som har ansøgsfrist mandag.

Foto: Ritzau Scanpix/Politiken/Peter Hove Olesen

Fra 1. november får Danmark en ny FM-radiokanal, når Radio24syvs sendetilladelse udløber, og en ny tilladelseshaver efter planen tager over. I dag, mandag, er der frist for at byde ind på sendetilladelsen.

En række aktører har hen ad vejen meldt deres interesse for at lægge et lod i hatten, men en rundspørge, som MediaWatch har foretaget, viser, at de falder fra én efter én. Det kan betyde, at konsortiet af regionale mediehuse med Jysk Fynske Medier i spidsen, bliver den eneste byder på kanalen – og et deja vu fra det seneste udbud i 2011, hvor Radio24syv var alene om at byde ind på kanalen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Foreløbig kulmination på "grønlandssagen", Sjællandske køber op, sunde producentbundlinjer og TV 2 Play når nye kundehøjder. Mediebranchen har ikke ligget på den lade side i sommervarmen - få overblikket med ugens overflyvning.

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs