MediaWatch

Radiodanmark går sammen om at løfte internetbaseret radio

Stigende digitalt medieforbrug får Bauer Media, DR og Danske Medier til at gå sammen om en ny platform og app, der samler kommercielle kanaler og public service-kanaler.

Gustav Lützhøft, radiochef, DR. | Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Radiolytterne skal have bedre mulighed for at lytte til danske radiokanaler på nettet, mener Bauer Media, Danske Medier og DR. De tre parter går sammen om en ny platform og app, der samler kommercielle kanaler og public service-kanaler ét sted.

Tiltaget hedder Mereradio, og det bygger på et internationalt samarbejde om platformen Radioplayer, der udspringer fra BBC i Storbritannien og med Danmark har ti lande ombord. Mereradio, som altså er navnet på den danske platform, fungerer som den fælles indgang til danske radiokanaler på nettet, hvor lytterne kan finde podcasts og liveradio – uden at have en DAB- eller FM-radio ved hånden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs