MediaWatch

Podcasten "Dårligdommerne" drejer nøglen om: Vi tjener ikke nok

Trioen bag den populære podcast "Dårligdommerne" har valgt at lukke ned grundet manglende økonomisk indkomst.

Efter knap fem år og flere end 100 afsnit med satiriske filmanmeldelser lukker podcasten "Dårligdommerne".

Det skriver DR.

"Bandet går i opløsning på grund af manglende økonomisk indkomst. Efter fem år må vi sande, at vi ikke tjener nok til at retfærdiggøre al den tid, vi bruger på det, og al den dårligdom, som vi udsætter vores helbred for," skriver trioen bag podcasten på deres Facebookside.

Alle tre dårligdommere har fuldtidsjob ved siden af podcastproduktionen, og to af dem har små børn. Det har også haft betydning for, at programmet nu lukker, lyder det.

De tre værter Jacob Hinchely, Troels Møller og Christopher Leo Andersen har alle været tilknyttet Jakob Stegelmanns program Troldspejlet på DR, ligesom de jævnligt gæster hans podcast Stegelcast.

"Dårligdommerne" gik i luften 1. januar 2015 og er siden blevet downloadet mere end 2,7 mio. gange på tværs af alle afsnit ifølge DR. Trioen bag podcasten har også stået for en række liveevents, som der stadigvæk er planlagt to af i maj i henholdsvis Aarhus og København.

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs