MediaWatch

Serieiværksætteren Morten Strunge starter ny streamingtjeneste for podcasts

It-millionær og serieiværksætter Morten Strunge et gået i spidsen for en ny streamingtjeneste for podcasts, Podimo, som skal lokke betalende kunder til med bl.a. egenproduceret indhold.

Foto: Ritzau Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen

1. september kommer Danmark til at få en ny streamingtjeneste for podcasts, Podimo, som skal være et opgør med det nuværende marked for podcasts, der i de fleste tilfælde er gratis.

Det skriver Børsen.

I spidsen for Podimo står serieiværksætteren Morten Strunge, og han har selskab af den tidligere underdirektør i Tivoli Nikolaj Koppel og Sverre Dueholm. De tre stiftere tror ikke, at det bliver et problem til at få folk til at betale for deres podcasts, hvis ellers platformen og indholdet er godt nok.

"Vi skal i hvert fald være over 100.000 kunder, når vi kigger tre år frem. Så er vi vel okay tilfredse, men ambitionen er forhåbentlig, at vi kan lave et medie, der er væsentligt større end det. Det kan jeg ikke se, hvorfor vi ikke skulle kunne. Hvis TV 2 kan få 500.000 kunder på et TV 2-abonnement, burde vi fandeme også kunne komme og kæmpe med de tal," siger Morten Strunge.

Samtidig med, at streamingtjenesten skal trække på eksisterende podcasts, så skal tjenesten også investere massivt i egenproduktion, da det er det unikke indhold, som skal trække folk ind til tjenesten.

Stifterne oplyser ikke, hvor mange penge de har skudt i projektet, men fortæller, at holdet ønsker at indgå en række ventureaftaler.

Morten Strunge har tidligere stået bag streaming bogtjenesten Mofibo, som han solgte til svenske Storytel for omkring 100 mio. kr. i 2016, og før da teleselskaberne Onfone og Plenti.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs