MediaWatch

"Nu får vi lige en Fernet på @BertelsenMikael kontor. For 'Life is bitter'"

Twitter-reaktionerne var mange, da det torsdag blev meldt ud, at Radio24syv sender for sidste gang på den landsdækkende kanal FM4 den 31. oktober. Se et udpluk af kommentarerne her.

Radio24syv lukker i sin nuværende form. Det står i dag klart efter dagens udmelding fra Berlingske Media og PeopleGroup, der ejer radiokanalen, om, at parterne ikke vil søge om at forlænge sendetilladelsen, der udløber 31. oktober.

Beslutningen, der er taget som konsekvens af kravet om, at 70 pct. af redaktionen skal være placeret 110 km fra København, møder ærgrelse på Twitter.

Vi bringer her et udpluk af de første reaktioner fra mediebranchen og det politiske landskab på radiokanalens udmelding.

 

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs