MediaWatch

Tidligere minister bliver vært på P1

Manu Sareen skal være vært for et nyt program på P1, der bl.a. vil beskæftige sig med bl.a. familieliv, parforhold og børneopdragelse.

Ritzau Scanpix/Jacob Ehrbahn
Foto: Ritzau Scanpix/Jacob Ehrbahn

Manu Sareen, tidligere børne- og socialminister, folketingsmedlem og medlem af Københavns Borgerrepræsentation, bliver vært på P1. Det skriver Berlingske med henvisning til et Facebook-opslag fra den tidligere politiker.

Han oplyser ikke navnet på det nye program, men han skriver, at det vil blive sendt hver tirsdag i tidsrummet kl. 10-11.

"Det bliver et nyt program på P1, som tager fat i alt det, der omhandler det moderne liv, hvor vi vil komme rundt om familieliv, parforhold, børneopdragelse, karriere, skilsmisse, stress, ensomhed, døden, jalousi, bonusbørn osv. osv. Det vil med andre ord sige, alle de udfordringer man kan møde igennem et helt liv på godt og ondt," skriver Manu Sareen i Facebook-opslaget.

Manu Sareen var senest medlem af Alternativet. Han meldte sig ud af partiet i august 2018 og meddelte ved den lejlighed, at afskeden skyldtes, at han skulle bruge en del af sin tid hos et "stort dansk mediehus".

Tidligere minister Manu Sareen skifter til "stort dansk mediehus"

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere