MediaWatch

Ny 24syv-platform får kritik for konstruktion: "Det er en gråzone"

Ny kommerciel podcastplatform, som ejerne bag Radio24syv har søsat, møder kritik for at blande public service og kommerciel aktivitet fra fhv. formand for Radio- og tv-nævnet. Ifølge Slots- og Kulturstyrelsen er man opmærksomme på tiltaget. "Vi må gerne drive anden virksomhed," siger Radio24syvs direktør.

Advokat Christian Scherfig var formand for Radio- og Tv-nævnet frem til og med 2012 og var dermed blandt underskriverne af Radio24syvs sendetilladelse. | Foto: Ritzau Scanpix/Christian Als

Radio24syv risikerer at komme på kant med sin sendetilladelse ved at lægge kanalens podcasts på en ny kommerciel podcastplatform, som Radio24syvs ejer står bag. Det vurderer tidligere formand for Radio- og tv-nævnet, Christian Scherfig.

Den nye platform blev lanceret i slutningen af november og er siden blevet promoveret af Radio24syv. I samme ombæring blev den hidtidige Radio24syv-app, der var drevet af public service-radioen selv, lagt ned, fordi den ifølge Radio24syvs ledelse ikke var tilstrækkeligt stabil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs