MediaWatch

Kristeligt Dagblad har udviklet nyt lydformat i samarbejde med tidligere P3-chef

Kristeligt Dagblad lancerer fredag lydformatet "Det etiske kompas", som er udviklet i samarbejde med en tidligere P3-chef og produktionsselskabet Doceye Digital.

Ritzau Scanpix/Erik Refner
Foto: Ritzau Scanpix/Erik Refner

Kristeligt Dagblad har fredag premiere på programserien "Det etiske kompas", som hver uge samler tre mennesker til en snak om at finde retning i livet og træffe svære valg. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Kristeligt Dagblad.

Journalist og redaktør Stinne Andreasen er vært på det nye lydformat, som udkommer første gang den 2. november, og programserien er udviklet i samarbejde mellem Christian Ottenheim, der er tidligere chef for P3, Doceye Digital og Morten Thomsen Højgaard, som er Kristeligt Dagblads udviklingschef og programansvarlig.

I programmets første udsendelse gæster tre besøgende studiet til en snak om løgnens nuancer.

"Oplever vi ikke alle nærmest dagligt at stå i moralske dilemmaer? Det tror jeg. Men hvorfor vi så ender med at gøre, som vi gør, tror jeg ikke altid, vi får tænkt helt igennem. Derfor er det en fornøjelse at kunne bruge tid sammen med vidende mennesker på at overveje, hvad der er det rigtige. Eller i det mindste bare forklare. For der er ofte ingen enkle eller nemme svar," siger Stinne Andreasen i pressemeddelelsen.

Kristeligt Dagblad lancerede sin lyd-avis i 2016 og har siden haft "markant stigende lyttertal både til oplæsninger af de bedste artikler fra avisen og til særlige programformater", skriver avisen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere