MediaWatch

Berlingske søsætter podcast om Kongehuset

Lydmediet skal ikke længere kun være forbeholdt Berlingskes business-interessede brugere. Nu lancerer avisen en podcast om de royale.

Foto: /ritzau/Per Folkver

Berlingske Media føjer en ny podcast til samlingen. Denne gang i forlængelse af avisen Berlingske med en podcast om Kongehuse og de royale under titlen "1257 Amalienborg". Det skriver Berlingske selv.

Podcasten "1257 Amalienborg" bliver produceret af Berlingske, og det er en podcast, som tager Kongehuset alvorligt og dækker vigtigste begivenheder og tendenser i de danske såvel som de europæiske kongehuse. Fra statsbesøg til nytårstalen, sociale medier og traditioner. Den første episode handler om Kongehusets forhold til demokratiet og monarkiets forhold til Folketinget," lyder det i en artikel om podcasten.

Vært på programmet bliver Jakob Steen Olsen, der i forvejen er kulturjournalist på avisen.

Koncernen har i forvejen erfaring med flere podcasts, primært fra Berlingske Business, der i sidste uge blev integreret under hovedsitet b.dk. Erhvervssektionen har de seneste par år lanceret fem podcasts. Også BTMX har siden slutningen af 2017 produceret podcasten "Vi elsker clickbait". Det er dog første gang Berlingske-avisen sender en podcast ud, der ikke er for erhvervsinteresserede.

Nye afsnit vil komme hver fjerde uge.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere