MediaWatch

SF lancerer podcast – gruppeformand og politisk ordfører bliver værtsduo

Socialistisk Folkeparti kan nu føjes til rækken af partier, der ønsker egen medieplatform til at uddybe politiske synspunkter. Det sker i form af en ny podcast, som får to af partiets topmænd bag mikrofonen.

SF's gruppeformand, Jacob Mark, (tv) og politisk ordfører Karsten Hønge (th) bliver ny værtsduo på partiets kommende podcast "Den røde tråd". På billedet flankerer de partiets formand Pia Olesen Dyhr under sommergruppemødet i august. | Foto: Ritzau Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Konservative har det, Enhedslisten, Alternativet, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti har det. Nu får SF det også: Egen mediestemme. Ligesom de røde fæller i Enhedslisten og Alternativet lancerer SF nu sin egen podcast.

Omdrejningspunktet for "Den røde tråd", som er podcastens navn, bliver emner som velfærd, arbejdsmarkedet, beskæftigelse og integration – altså typiske politiske mærkesager i partiet – som vil tage udgangspunkt i noget aktuelt, og som podcastens værtspar, gruppeformand Jacob Mark og politisk ordfører Karsten Hønge, brænder for.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs