MediaWatch

Politiken udvider lydbilledet med daglig nyhedspodcast

"Du lytter til Politiken" bliver Politikens hidtil største satsning på lyd. Den nye, daglige nyhedspodscast om en aktuel hovedhistorie skal bl.a. være med til at få nye abonnenter om bord.

Foto: /ritzau scanpix/Torben Åndahl

Politiken tager næste skridt ud i æteren mod øregangene og lancerer nyhedspodcasten "Du lytter til Politiken". Podcasten udkommer mandag til fredag og bliver dermed mediets første daglige satsning på lyd og den første, der tager afsæt i den aktuelle nyhedsstrøm.

"Det er klart den største satsning, vi har lavet på podcast indtil videre. Politiken er i forvejen markant til stede og aktive med magasiner som Poptilægget og dokumentarer, og nu satser vi yderligere på den kanal," siger Mette Davidsen-Nielsen, kulturredaktør og ansvarlig for podcasts og events på Politiken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs