MediaWatch

Politiken udvider lydbilledet med daglig nyhedspodcast

"Du lytter til Politiken" bliver Politikens hidtil største satsning på lyd. Den nye, daglige nyhedspodscast om en aktuel hovedhistorie skal bl.a. være med til at få nye abonnenter om bord.

Foto: /ritzau scanpix/Torben Åndahl

Politiken tager næste skridt ud i æteren mod øregangene og lancerer nyhedspodcasten "Du lytter til Politiken". Podcasten udkommer mandag til fredag og bliver dermed mediets første daglige satsning på lyd og den første, der tager afsæt i den aktuelle nyhedsstrøm.

"Det er klart den største satsning, vi har lavet på podcast indtil videre. Politiken er i forvejen markant til stede og aktive med magasiner som Poptilægget og dokumentarer, og nu satser vi yderligere på den kanal," siger Mette Davidsen-Nielsen, kulturredaktør og ansvarlig for podcasts og events på Politiken.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs