MediaWatch

Altinget lancerer ny daglig politisk podcast

I Altingets nye daglige podcast vil mediets fagredaktører på skift folde en aktuel sag ud. Podcasten har navnet Altinget Ajour og får premiere i dag, mandag.

Ansv. chefredaktør for Altinget, Jakob Nielsen. | Foto: Rasmus Flindt Pedersen/PR/Altinget

Det politiske medie Altinget har netop lanceret en daglig podcast om politik, Altinget Ajour, hvor en af mediets fagredaktører vil udfolde en aktuel politisk sag. Det oplyser mediet selv i en pressemeddelelse.

"Vi er selvfølgelig inspireret af New York Times’ populære podcast The Daily, og vi tror på, at mange af vores læsere vil være glade for en daglig podcast, hvor de på mindre end et kvarter bliver briefet om substansen i en politisk sag, som er på dagsordenen," siger Altingets ansv. chefredaktør, Jakob Nielsen, i meddelelsen.

Podcasten har to faste værter, podcastredaktør Henrik Alex Buchter og magasinredaktør Esben Schjørring, som på skift kommer til at styre slagets gang, fremgår det. Dagligt vil én af Altingets fagredaktører berette om en aktuel politisk sag.

"Podcasten skal holdes så kort, at man altid kan nå at høre den på vej til eller fra arbejde på cyklen, i bilen eller i S-toget," udtaler Jakob Nielsen.

Podcasten bliver tilgængelig for alle og kræver ikke abonnement på Altinget. Podcasten financieres via sponsorater, oplyses det i pressemeddelelsen. Det samme gør sig gældende for Altingets podcast om Europa, som i sin første sæson blev sponsoreret af Europa-Parlamentet.

Den første podcast optages i dag mandag og vil være tilgængelig i løbet af eftermiddagen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs