MediaWatch

DF og DR-bestyrelsesmedlem kritisterer P4: Radiokanalen er ikke folkelig nok

Tror man stadig, at DR P4 er den brede, folkelige radiokanal, bliver man "slemt skuffet", lyder det i fællesskab fra Dansk Folkeparti og et medlem af DR's bestyrelse. Det er på tide at genskabe mangfoldigheden på DR's FM-kanaler, mener de.

Foto: Ritzau Scanpix/Erik Refner

I jagten på unge lyttere har DR's største radiokanal P4 givet køb på sin mangfoldighed og brede appel og bliver i dag domineret af mainstreampop, der sjældent er ældre end 1990'erne. Sådan lyder det i et kritisk debatindlæg i Jyllands-Posten fra Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt, der er medlem af Europa-Parlamentet, og partiets udpegede medlem af bestyrelsen i DR, Katrine Winkel Holm.

"Tror man stadig, at P4 er den brede folkelige radiokanal, bliver man slemt skuffet. Ja, kommer man under kørslen ad vanvare ind på P4, må man ligefrem frygte for trafiksikkerheden. Her sendes ikke den brede folkelige musiksmag, men derimod én lang ensartet grød af mainstreampop," lyder det i indlægget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Top 20: Sæsonfinaler trak færre live-seere

Efterårets største danske underholdningsformater rundede sæsonen af i sidste uge, men i modsætning til sidste år nåede finaleprogrammerne med en enkelt undtagelse ikke over en mio. live-seere.

Nent udfaser Viafree og går i partnerskab med ViacomCBS

Nent trækker i 2022 stikket på sin reklamefinansierede streamingplatform i Norden, Viafree, til fordel for et partnerskab med en af verdens spillere inden for annoncefinansieret streaming. Nent skal fortsat stå for lokalt annoncesalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs