MediaWatch

P3 står over for udskiftning på morgenholdet

DR's morgenprogram får nye værter efter sommerferien, da både Sara Bro, Tue Blædel og Tony Scott forlader sendefladen. Midlertidige værter er klar, mens redaktionschef varsler relancering senere på året.

Det er lidt mere end et år siden, at DR præsenterede sine nye morgenværter på P3 i skikkelse af Tony Scott, Tue Blædel og Sara Bro. Nu er det igen tid til udskiftning på morgenholdet. | Foto: Foto: Petra Kleis © Type 1

DR P3's morgenflade "Go' morgen P3" står over for en større udskiftning på værtsholdet, hvor Tony Scott, Tue Blædel og Sara Bro hidtil har slået tonen an i morgentimerne. De tre værter trækker sig fra programmet og bliver efter sommerferien afløst af Line Nikolajsen og Anders Hagen som værter på programmet. Det skriver BT.

Sara Bro har på sin Instagram-profil meddelt, at hun stopper efter råd fra sin læge for at få ro på i forbindelse med sine resterende operationer, efter hun sidste år blev opereret som følge af forstadiet til brystkræft. Hvad hun efterfølgende skal, ved hun ikke på nuværende tidspunkt, skriver hun på Instagram.

Fra Tony Scott lyder det på samme platform, at han og Tue Blædel stopper som værtspar på P3 efter knap fem år uden at oplyse, hvad de to værter skal lave fremover.

DR P3's redaktionschef, Tine Maria Borresø, oplyser til BT, at der er en større relancering af radiokanalens morgenprogram på vej, men indtil da vil "Go' morgen P3" fortsætte i sit nuværende format:

"...Jeg kan fortælle, at vi gennem flere måneder har været i gang med styrke P3 med et endnu stærkere fokus på den engagerende journalistik, der spejler unges liv, interesser og udfordringer. Nu er tiden kommet til "Go Morgen P3". Sara Bros melding om, at hun ikke kan fortsætte betyder, at vi rykker relanceringen af "Go Morgen P3" frem. På et tidspunkt efter sommer kommer vi derfor til at lancere et markant nyt "Go Morgen P3" med stærk nysgerrig journalistik og underholdning leveret af et helt nyt hold bag mikrofonen," siger Tine Maria Borresø til avisen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs