MediaWatch

Radio24syv leverede ventet overskud i 2017

Radioselskabet, der har Berlingske Media som hovedejer, kom ud af 2017 med et overskud på niveau med året før. Det ugentlige lyttertal nærmer sig stationens mål, mens on demand-lytningen voksede med tocifret procentsats.

Foto: Anthon Unger/Polfoto/Arkiv

Berlingske People, som er selskabet bag Radio24syv, kan præsentere et overskud for 2017, der stort set er på niveau med året forinden. Det viser selskabets årsrapport.

Overskuddet landede på 1,125 mio. kr. – en marginal tilbagegang på 10.000 kr. i forhold til 2016. Resultatet beskrives i regnskabet som "tilfredsstillende", og selskabets drift har "udviklet sig som forventet".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs