MediaWatch

Radio24syv udvider forretningen med udsigt til flere podcasts fra Berlingske Media

Som led i Berlingske Medias nye plan, hvor der skal skrues gevaldigt på de digitale knapper på tværs af mediehusets udgivelser, skal der også sættes solidt tryk på de tre hovedbrands' produktion af podcasts, fortæller Radio24syvs ansv. chefredaktør.

Jørgen Ramskov, adm. direktør og ansv. chefredaktør, Radio24syv. | Foto: Ritzau Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson

En omfattende digital omstilling af Berlingske Media ruller de kommende måneder ind over mediehusets udgivelser og medarbejdere. Det drejer sig bl.a. om, at flere forretningsområder lægges ned, herunder Kids News, der bliver sagt farvel til 93 stillinger, mens BT og Metroxpress smelter sammen på nettet som et rendyret gratismedie.

Med til omlægningen hører, at mediehuset skal opruste inden for det digitale lydunivers. Mediekoncernens tre hovedaviser, Berlingske, BT og Weekendavisen, skal nemlig alle til at producere podcasts i forlængelse af det skrevne ord. Det fortæller Jørgen Ramskov, ansv. chefredaktør og adm. direktør for Radio24syv, som Berlingske Media er hovedejer af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs