MediaWatch

Radiovært stopper før tid på Radio24syv

Radiovært Kristoffer Eriksen, der i det nye år skifter til DR, stopper før tid på Radio24syv. Det sker i protest over, at radioen har givet en undskyldning til Politiforbundets formand Claus Oxfeldt uden at involvere radioværten.

Morgenvært på Radio24syv Kristoffer Eriksen er gået fra Radio24syv før tid, skriver Journalisten.

Kristoffer Eriksen skifter fra nytår til DR, men har valgt at stoppe øjeblikkeligtl i protest over en undskyld, som Radio24syves direktør og chefredaktør, Jørgen Ramskov, har givet til Politiforbundets formand Claus Oxfeldt, som i begyndelsen af året boykottede radiostationen efter en ordstrid med Kristoffer Eriksen på Twitter, hvor radioværten bl.a. kaldte Claus Oxfeldt for "fuld af løgn".

Jørgen Ramskov har efter de efterfølgende måneders boykot nu undskyldt, at Radio24syv "i tweets den pågældende dag og i det efterfølgende skriftlige svar beskyldte Claus Oxfeldt for at lyve". Undskyldningen har fået politiformanden til at droppe et boykot

Kristoffer Eriksen har dog ikke været involveret i beslutningen om at give en undskyldning og det har udløst hans farvel.

”Kristoffer Eriksen føler ikke, at Nyhedsledelsen med undskyldningen har bakket ham op - men tværtimod hængt ham ud. Han mener ligeledes, vi burde have inddraget ham i forhandlingerne med Oxfeldt,” skriver ledelsen i en mail til medarbejderne.

Kristoffer Eriksen har siden 2015 været morgenvært på Radio24syv, men skal i det nye år være vært på DR1's faktatjekprogram "Detektor".

Forsiden lige nu

North Media vendte tilbage til overskud i 2017

Efter år med underskud blev udviklingen i North Media vendt i 2017, som kom ud af året med plus på bundlinjen. Selskabet forventer markante indtægtsstigninger i 2018, efter omlægningen hos Postnord har sendt nye kunder til selskabets distributionsgren.

Viaplay-chef forventer at overgå streamingmarkedet

Efter at have fremlagt tal, der viser, at Viaplay er vokset med 21 pct. i 2017, forventer Flemming Fjeldgaard, chef for Viaplay Danmark, at streamingtjenesten kan vokse mere end streamingmarkedet generelt. Det skal ske gennem investeringer i både produkt og indhold, fortæller han i et interview med MediaWatch.

Filmbranchen om S-forslag: Der skal mere til

Socialdemokratiet vil pålægge internationale streamingtjenester som Netflix, at de skal lægge mindst fem pct. af deres omsætning i produktion af dansk indhold. Det er ikke godt nok, lyder det fra film- og tv-branchen.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere