MediaWatch

Radiovært stopper før tid på Radio24syv

Radiovært Kristoffer Eriksen, der i det nye år skifter til DR, stopper før tid på Radio24syv. Det sker i protest over, at radioen har givet en undskyldning til Politiforbundets formand Claus Oxfeldt uden at involvere radioværten.

Morgenvært på Radio24syv Kristoffer Eriksen er gået fra Radio24syv før tid, skriver Journalisten.

Kristoffer Eriksen skifter fra nytår til DR, men har valgt at stoppe øjeblikkeligtl i protest over en undskyld, som Radio24syves direktør og chefredaktør, Jørgen Ramskov, har givet til Politiforbundets formand Claus Oxfeldt, som i begyndelsen af året boykottede radiostationen efter en ordstrid med Kristoffer Eriksen på Twitter, hvor radioværten bl.a. kaldte Claus Oxfeldt for "fuld af løgn".

Jørgen Ramskov har efter de efterfølgende måneders boykot nu undskyldt, at Radio24syv "i tweets den pågældende dag og i det efterfølgende skriftlige svar beskyldte Claus Oxfeldt for at lyve". Undskyldningen har fået politiformanden til at droppe et boykot

Kristoffer Eriksen har dog ikke været involveret i beslutningen om at give en undskyldning og det har udløst hans farvel.

”Kristoffer Eriksen føler ikke, at Nyhedsledelsen med undskyldningen har bakket ham op - men tværtimod hængt ham ud. Han mener ligeledes, vi burde have inddraget ham i forhandlingerne med Oxfeldt,” skriver ledelsen i en mail til medarbejderne.

Kristoffer Eriksen har siden 2015 været morgenvært på Radio24syv, men skal i det nye år være vært på DR1's faktatjekprogram "Detektor".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs