MediaWatch

DR henter vært på Radio24syv til nyt Detektor

DR 2 relancerer i det nye år programmet "Detektor", der skal have en mere "hårdtslående" profil, siger kanalchef. Nyt værtspar er fundet internt og hos Radio24syv.

Kristoffer Eriksen og Camilla Stampe bliver værter på ’Detektor’, der genopfriskes fra 2018

Faktatjek-programmet ’Detektor’ ryster posen og skifter format og værter i 2018, skriver DR i en pressemeddelelse.

De nye værter bliver journalisterne Kristoffer Eriksen, der kommer til DR fra Radio24syv, hvor han siden 2015 har været morgenvært, og Camilla Stampe, som senest har været redaktør på DR2-talkshowet ’Vi ses hos Clement’.

”På DR2 ønsker vi en skarpere profil på vores journalistik, og her er ’Detektor’ en væsentlig spiller. I 2018 vil seerne opleve et nyt ’Detektor’, der bliver mere hårdtslående, konfronterende og opsøgende,” siger Flemming Hedegaard Larsen, der er kanalchef på DR2 i meddelelsen.

Skiftet betyder farvel til Mette Vibe Utzon, der har bestyret programmet siden marts 2016, men som ifølge meddelelsen har ønsket at prøvet noget nyt efter fire sæsoner. Hun fortsætter som vært i et andet programformat, som DR melder mere ud om senere, fremgår det.

Camilla Stampe, 32 år, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet, og har været journalist på Information og debatredaktør på Politiken, inden hun for fire år siden kom til DR.

Kristoffer Eriksen, 31, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og vender med Detektor-jobbet tilbage til DR, hvor han tidligere lavet DR3-programmer som "Absurdistan".

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere