MediaWatch

DR henter vært på Radio24syv til nyt Detektor

DR 2 relancerer i det nye år programmet "Detektor", der skal have en mere "hårdtslående" profil, siger kanalchef. Nyt værtspar er fundet internt og hos Radio24syv.

Kristoffer Eriksen og Camilla Stampe bliver værter på ’Detektor’, der genopfriskes fra 2018 | Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Faktatjek-programmet ’Detektor’ ryster posen og skifter format og værter i 2018, skriver DR i en pressemeddelelse.

De nye værter bliver journalisterne Kristoffer Eriksen, der kommer til DR fra Radio24syv, hvor han siden 2015 har været morgenvært, og Camilla Stampe, som senest har været redaktør på DR2-talkshowet ’Vi ses hos Clement’.

”På DR2 ønsker vi en skarpere profil på vores journalistik, og her er ’Detektor’ en væsentlig spiller. I 2018 vil seerne opleve et nyt ’Detektor’, der bliver mere hårdtslående, konfronterende og opsøgende,” siger Flemming Hedegaard Larsen, der er kanalchef på DR2 i meddelelsen.

Skiftet betyder farvel til Mette Vibe Utzon, der har bestyret programmet siden marts 2016, men som ifølge meddelelsen har ønsket at prøvet noget nyt efter fire sæsoner. Hun fortsætter som vært i et andet programformat, som DR melder mere ud om senere, fremgår det.

Camilla Stampe, 32 år, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet, og har været journalist på Information og debatredaktør på Politiken, inden hun for fire år siden kom til DR.

Kristoffer Eriksen, 31, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og vender med Detektor-jobbet tilbage til DR, hvor han tidligere lavet DR3-programmer som "Absurdistan".

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs