MediaWatch

Dansen om PopFM bliver skudt i gang inden jul

Inden for en måned åbner konkurrencen om at sende landsdækkende kommerciel radio på FM 6-frekvenserne de kommende ni år. Hidtil har Berlingske Media og Bauer Media haft tilladelsen og sendt PopFM.

Foto: /ritzau/Per Folkver

Hvem skal have sendetilladelsen frem til 2026 på den sjette landsdækkende radiokanal FM 6? Det bliver afgjort inden for et lille halvt års tid, fremgår det af en tidsplan for udbuddet, som Kulturstyrelsen netop har offentliggjort.

I begyndelsen af december bliver udbudsbetingelserne lagt frem, og herefter har interesserede resten af julemåneden og de første uger af 2018 til at lægge billet ind på FM-kanalen. Deadline for ansøgninger er 26. januar, og herefter går Radio- og tv-nævnet i gang med at vurdere, hvilken der har de bedste kort på hånden i skønhedskonkurrencen. Det arbejde forventes afsluttet den 20. marts.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs