MediaWatch

Radio

Briefing: Ugen i mediebranchen

Analyse af DR's økonomi, TV 2 tager hul på "kæmpestor strategisk" satsning på unge, og Facebook varsler nedprioritering af mediers indhold. Kom med på rundtur i mediebranchen.

Løkke opgiver ambitiøs skatteplan

Vi kan ikke indfri ambitionen om at give familierne mere luft i økonomien, siger statsministeren. Det er uvist, om kursændringen også betyder farvel til idéen om at skære 12,5 pct. af DR's licensmidler, som indgik i forhandlingerne.

DR hyrer nye værter til P1 og P6 Beat

Tidligere journalist på TV-Avisen og Berlingske skal være vært for P1-program om tro og åndelighed, mens trommeslager fra dansk rockband debuterer som vært på P6 Beat.

Danske Medier henter ny adm. direktør i it-virksomhed

Direktør for kommunikation og marketing i KMD afløser Ebbe Dal som adm. direktør i Danske Medier. Med bl.a. "et solidt kendskab til den digitale transformation" har den nye direktør det bedste udgangspunkt for at styrke organisationen, siger formand.

Venstre vil tage 300-400 millioner fra DR

Venstre ønsker at sprede public service-opgaven ud på flere aktører. Medieforsker advarer mod, at en sådan løsning kan gøre det svært at gå bredt ud. Det skriver TV2.

Bureau: I 2018 vil annoncemarked ramme før-krise niveau

Annoncemarkedet vokser i 2017, og særligt de digitale investeringer tegner sig for en større andel, selvom den digitale vækst tager lidt af, vurderer bureau, som forventer, at markedet i 2018 vokser til niveau før finanskrisen.

VM-slutrunde rammer næste års budget for Carlsberg

Bryggeriet er sponsor for det danske fodboldlandshold, som til sommer drager til VM i Rusland, og det vil kunne ses på markedsføringen. Udviklingen af specialøls-markedet skubber budgettet i digital retning.

Danske Spil vil håndtere mere mediekøb selv

Danske Spil er i gang med at insource en del af medieindkøbet. Det gælder først og fremmest det digitale, og en af drivkræfterne er at opnå en højere kvalitet. Samtidig er mangeårigt koncept til overvejelse.

DJ imod udvidet public service-pulje

Dansk Journalistforbund (DJ) er imod en udvidet publice service-aftale i den kommende medieaftale, der skal træde i kraft fra 2019. Det siger formand Lars Werge.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere