MediaWatch

Radio

Briefing: Ugen i mediebranchen

Folketingsvalgkampen fortsatte ufortrødent, en stribe regnskab blev præsenteret, og forlagsbranchen bød på nyt. Det er noget af det, du kan læse mere om i denne uges overblik over de vigtigste begivenheder i mediebranchen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

De politiske røster optog ikke overraskende en stor andel af ugen i Mediedanmarks – ikke mindst i forbindelse med debat om både Radio24syv, FM4 og DAB-kanal. Regnskab fra Egmont Publishing, chefredaktørfarvel på Nordjyske og andre småretter blev dog også serveret i ugens løb. Få overblikket her.

Debat: Mediebranchen skal se udefra og ind

Mediebranchen skal rette mere fokus mod brugernes efterspørgsel og behov for at få mere ud af den "volumen af rigtig godt indhold", der er i markedet, skriver direktør for investeringsselskabet FST Growth.

NENT melder pas på FM4-sendetilladelse

Endnu en aktør trækker følehornene til sig i udbuddet af FM4-sendetilladelsen. En del af vilkårene for kanalen giver ikke "de optimale rammer for os", lyder det fra adm. direktør for NENT i Danmark. Konsortium af regionale mediehuse har budt ind.

Feltet af FM4-bejlere svinder ind

Selvom interessen tidligere har været bred, kan regionalt konsortium med Jysk Fynske Medier i spidsen stå tilbage som den eneste ansøger til sendetilladelsen på FM4, som har ansøgsfrist mandag.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere