MediaWatch

Radio

Briefing: Ugen i mediebranchen

Mens Radio24syv-sag blussede op igen, og et dansk finansmedie rykker til udlandet, har bogstreamingtjenesten Bookbeat lagt planer for sit danske indtog. Kom med på en overflyvning af denne uges nyheder i medielandskabet.

Sådan vil DR bruge pengene i 2020

Kultur, aktualitet og nyheder er de indholdstyper, som DR regner med at bruge flest penge på i 2020. Hovedkanalen på flow-tv vil efter planen tegne sig for over 40 pct. af programudgifterne.

Briefing: Ugen i mediebranchen

TDC fortsatte med at miste tv-kunder i 2019, to store forlag meldte om digitale nyheder, og sag om PET-bog blev afgjort. Kom med på rundtur til ugens vigtigste nyheder i mediebranchen.

Nyt mediemagasin stiller skarpt på Fulgsang-sag, DR og et tv-eksperiment

I premieren på MediaWatch nye podcast Q&co. sætter vært Henrik Qvortrup bl.a. ugens omdiskuterede historie om cykelrytteren Jakob Fuglsang til debat. Også DR-besparelser og et nyt tv-eksperiment med Mikael Bertelsen som bagmand er på programmet. Altsammen flankeret af gæstevært Per Mikael Jensen. Lyt med her.

MediaWatch går i luften med nyt mediemagasin

Tidligere adm. direktør for Altinget Per Mikael Jensen er gæstevært, når mediemagasinet Q&co med Henrik Qvortrup i spidsen har premiere på MediaWatch torsdag. Podcasten sætter bl.a. fokus på ugens meget omtalte historie om cykelrytter Jakob Fuglsang, og derudover kan du høre om tidligere radiochef Mikael Bertelsens næste store projekt.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere