MediaWatch

Radio

Podcast-lytningen tog nyt spring fremad i 2018

Det var stadig de yngre lyttere, der brugte podcasts i størst stil sidste år, men også i de lidt ældre segmenter var der fremgang at spore. Det viser den årlige rapport om medieudviklingen fra Slots- og Kulturstyrelsen. Lytningen af klassisk flow-radio var til gengæld i bakgear.

Briefing: Ugen i mediebranchen

NENT fyrer medarbejdere, tv-boss kigger ind i fremtid uden Yousee, DR lagde nye streamingtal frem, udspil om digital skat landede - og udlån af e-bøger accelerede. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bruddet mellem Yousee og Discovery rykkede nærmere, forslag til næste års finanslov flytter rundt på midlerne på medieområdet, og store stillinger i tv-branchen skiftede indehaver. Kom med på en rundtur i ugens vigtigste mediebegivenheder.

Radio4 satser på at arve lyttere fra Radio24syv

Når den nye public service-radio på FM4-båndet går i luften 1. november, er det med håb om, at man kan overtage en del af Radio24syvs lyttere. Det fortæller direktør for Radio4, Anne-Marie Dohm.

Radio24syv vil omrokere i ledelsen i fremtid på DAB

Nyhedschef på Radio24syv vil få ny hovedrolle, hvis taleradioen vinder det aktuelle radioudbud og sender videre på DAB efter 1. november, viser ansøgning. Konkurrenter har også sat navne på ledelsesmæssige hovedkræfter.

Briefing: Ugen i mediebranchen

DR præsenterede ny strategi, Aller Media i kursskifte med både afskedigelser og opkøb, og Radio24syv tog skridt til hamskifte til DAB. Kom med på rundtur til ugens vigtigste begivenheder i mediebranchen.

DR aflyser kommende besparelser i ny strategi

Yderligere besparelser efter 2021 hos DR er politisk besluttet, men nye politiske vinde får DR til at planlægge uden om flere nedskæringer i ny strategi, der også opstiller nye succeskriterier.

Radio24syv vil droppe live-programmer om aftenen på ny kanal

Hvis Radio24syv får sendetilladelse til den nye DAB-kanal, bliver det med væsentlige ændringer i forhold til det nuværende setup. Programafdelingen og nyhedsafdelingen slås sammen, og i første omgang vil aftenen bestå af genudsendelser, fortæller kanalens direktør.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere