MediaWatch

Radio

Briefing: Ugen i mediebranchen

November går på hæld, men inden vi tager hul på december, får du her et overblik over de vigtigste begivenheder i mediebranchen i denne uge, hvor bl.a. JP/Politikens Hus foretog opkøb, og Altinget-koncernen aflagde regnskab.

24syv lancerer ny podcastplatform og lukker andre medier ind i folden

Det nye podcastselskab, der har Berlingske Media som hovedejer, har netop sendt sin nye podcastplatform "24syv - live og podcast" på markedet, hvor den kommercielle tjeneste overtager pladsen fra Radio24syvs tidligere radioapp. Flere medier er med om bord, mens reklamer og sponsorater skal knyttes på hen ad vejen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen var en sand fontæne af nyheder, tidligere Berlingske-journalister stifter nyt kulturmedie, Nordisk Film lancerer ny streamingtjeneste, og flere partier vil lægge kampagnebudget hos streamingtjenester. Alt det og meget mere i overflyvningen over ugens gang i mediebranchen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Yousee lancerer egen tv- og streamingkanal, flere regnskaber blev præsenteret, og TV 2 rykker rundt i sin aftenflade på hovedkanalen. Kom med på rundtur til ugens begivenheder i mediebranchen.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere