MediaWatch

Radio

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flest danskere er enige i regeringens beskæring af DR, dagblade vil undgå at gentage tidligere års fejl, når de kaster sig over podcasts, og regeringen vil give en ny TV 2-ejer mulighed for at trække sig efter syv år. Endnu en uge i Mediedanmark er gået - få overblikket her.

Ørskov: Private mediechefer skal stoppe med at lefle for støtte

Det er uforståeligt, at private mediechefer udviser interesse for at "blande yderligere blod med staten", når regeringen vil udbyde nye radio- og tv-kanaler, mener topchef i JP/Politikens Hus, som afviser, at holdningen karambolerer med, at koncernen selv modtager millioner i støtte.

Nøglen til DAB-markedet sidder i bilen

Gatekeeper på landsdækkende kommerciel DAB-radio er skeptisk over for regeringens slukkedato for FM, selvom man omfavner ønsket om at fremme DAB. Ny spiller på radiomarkedet ser til gengæld positivt på et FM-sluk, som man tror vil åbne døren til lytterne i bilen.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen præsenterede langt om længe sit medieudspil, Politikens Lokalaviser fik skåret 80 mio. af toplinjen, og Discovery Networks satte sejl ind på at vinde streamingkunder med reality-tv. Tag med på rundtur i en hæsblæsende uge i mediebranchen.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere