MediaWatch

Radio

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio24syv vil fortsætte som DAB-kanal, støttepartier presser på for snarlige mediedrøftelser, og Ekstra Bladets chefredaktør går nye veje. Sådan lyder nogle af de overskrifter, der prægede dækningen af Mediedanmark i den forgangne uge.

Radio24syv: Vi bliver en mindre radio hvis vi vinder udbuddet

Der vil blive et tocifret millionbeløb mindre til programproduktion, hvis Radio24syv fra 1. november lever videre som digital radiokanal, siger bestyrelsesmedlem. Proces med nedlukning fortsætter parallelt med ansøgningen om den digitale sendetilladelse.

Radioaktører lader DAB-kanal fare og kalder udbuddet "en farce"

Hverken Bauer Media eller Heartbeats vil byde på den nye DAB-kanal, som Radio24syvs ejere har besluttet at søge. "Det er ikke kommercielt interessant overhovedet," siger Bauers adm. direktør, mens Heartbeats kalder det en fattig udvikling for dansk musikradio.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udbuddet af den nye DAB-kanal blev skudt i gang, forlag tabte millioner efter investeringsår, der blev sat tal på læsevaner, og vi fik antallet af optagne på journalistuddannelserne at se. Velkommen til denne uges overblik.

Radio24syv vil melde ud om fremtiden i august

I løbet af de kommende uger tager Radio24syv stilling til, om kanalen vil satse på en fremtid på DAB og søge sendetilladelsen til den aktualitets- og kulturkanal, der nu er sendt i udbud, siger adm. direktør for Berlingske Media, Anders Krab-Johansen.

Udbud af ny DAB-kanal skydes i gang

Staten skubber nu gang i udbuddet af den nye digital aktualitets- og kulturkanal, som Radio24syv er hovedkandidat til at søge. Ansøgere har otte uger til at byde ind på kanalen.

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere