MediaWatch

Ny kommunikations-chef til søfarts-organisation

Verdens største internationale søfartsorganisation har udnævnt kommunikationschef. Han har en baggrund hos Reuters og Maersk og skal give organisationen mere gennemslagskraft i offentligheden.

Foto: PR/Baltic and International Maritime Council

Rasmus Nord Jørgensen bliver navnet på søfartsorganisationen Baltic and International Maritime Councils (Bimco) nye kommunikationschef. Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

Rasmus Nord Jørgensen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har efterfølgende arbejdet for nyhedsbureauet Reuters og senest i Maersks globale kommunikationsafdeling. Her havde han ansvaret for Afrika og Latinamerika.

Hovedopgaven for den nye chef bliver at udvikle en kommunikationsstrategi og sikre Bimco en profil i medierne, fremgår det.

"Bimcos stab består af førende eksperter inden for alle aspekter af den maritime sektor. Vi ønsker at dele deres analyse og perspektiv og komme i kontakt med et bredere publikum. Rasmus kommer med en masse specialistviden og kender den maritime verden godt fra sin tid i Maersk Gruppen. Vi ser frem til at byde ham velkommen på holdet," siger Bimcos generalsekretær Angus Frew.

Rasmus Nord Jørgensen træder stillingen onsdag.

Artiklen er leveret af og først bragt på MediaWatch' søstermedie ShippingWatch.

Forsiden lige nu

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere