MediaWatch

Kunstmuseum får tidligere korrespondent som kommunikationschef

Skagens Kunstmuseer henter tidligere Børsen-korrespondent i Tyskland og talsmand for den Europæiske Centralbank ind som ny chef for medier, salg og kommunikation.

Skagens Museum.

Skagens Kunstmuseer vil styrke sin kommunikationsindsats og skabe større opmærksomhed på institutionens kunstsamling. Til at udleve den ambition har man ansat Niels H. Bünemann, 58, i en nyoprettet stilling som chef for medier, salg og kommunikation. Det skriver Nordjyske.

Niels Bünemann har de seneste 25 år været bosat i Tyskland, hvor han fra årtusindskiftet til 2014 har arbejdet som talsperson for den Europæiske Centralbank og inden da som korrespondent for dagbladet Børsen. Senest har han været freelancejournalist og erhvervskommentator for blandt andet TV 2 samt kommunikationsrådgiver.

"Stillingen er oprettet med henblik på at styrke både kommunikationsindsatsen og de kommercielle aktiviteter i Skagens Kunstmuseer, som er en kulturinstitution med tre besøgsadresser: Skagens Museum samt de to kunstnerhjem Anchers Hus og Drachmanns Hus," lyder det i en pressemeddelelse, skriver avisen.

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere