MediaWatch

Bestseller henter ny kommunikationsdirektør

Modekoncernen har ansat ny direktør med ansvar for blandt andet kommunikation. Hun kommer fra en stilling hos Nike.

Bestseller står blandt andet bag Vero Moda.

Tøjkoncernen Bestseller har hyret Dorthe Scherling Nielsen som direktør for den nyetablerede afdeling corporate affairs, der blandt andet dækker over kommunikation og bæredygtighed. Det skriver Børsen.

Dorthe Scherling Nielsen kommer fra en stilling hos Nike i USA, hvor hun har arbejdet med bæredygtighed, og Bestseller fremhæver i en pressemeddelelse, at det er en chef med flere års udenlandsk erfaring med bæredygtighed og kommunikation, der er hentet til modekoncernen.

Den nye kommunikationsdirektør begynder i jobbet hos Bestseller 1. september ifølge Børsen. Hun afløser Mogens Werge, der forlod sin post som CSR- og kommunikationsdirektør hos Bestseller tidligere på året.

Bestseller ejes af milliardæren Anders Holch Povlsen, der også er direktør for selskabet, der er Danmarks største inden for modeindustrien. Ejeren driver ved siden af bl.a. investeringsselskabet Brightfolk, der for nyligt skød 34 mio. kr. ind i bogplatformen Lix.

Modemilliardær køber sig ind i dansk bogplatform

Modemilliardær lægger 34 millioner i Lix

Forsiden lige nu

Netflix vil låne flere penge til nyt indhold

Netflix vil investere tocifret milliardbeløb i nyt indhold. Det kræver flere penge på kontoen, som selskabet varsler skal hentes via yderligere lån. Gælden er næsten fordoblet på et år.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere