MediaWatch

Ny pressechef i Sundheds- og Ældreministeriet

Tidligere pressechef i beskæftigelsesministeriet og kommunikationschef i LO bliver ny pressechef for sundhedsminister Ellen Trane Nørby og ældreminister Thyra Frank.

Christian Lehmann skal som ny pressechef bl.a. arbejde for sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V)

Det bliver Christian Lehmann, der tager over som pressechef i Sundheds- og Ældreministeriet, skriver Altinget.

Med skiftet vender Christian Lehmann tilbage til Slotholmen, hvor han i tre et halv år var pressechef i Beskæftigelsesministeriet. Inden da var han reporter på Dagbladet Information.

Christian Lehmann kommer senest fra LO, hvor han har været pressekonsulent og indtil efteråret sidste år kommunikationschef. Han afløser Thomas Bille Winkel, der i april stoppede for at blive spindoktor for innovationsminister Sophie Løhde (V).

"Det er et enormt spændende ressortområde, der i de kommende år vil være genstand for masser af politisk opmærksomhed. Vi skal sikre et velfungerende sundhedsvæsen og en værdig alderdom i lyset af, at der bliver flere og flere ældre. Den udfordring vil jeg gerne være med til at løfte," siger Christian Lehmann til Altinget.

Pressechefen i Sundheds- og Ældreministeriet skal betjene to ministre - sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) og ældreminister Thyra Frank (LA).

Forsiden lige nu

Briefing: Ugen i mediebranchen

Regeringen går efter kun at sælge 49 pct. af TV 2, ugebladskæmpen Aller kom med regnskab, som ikke så godt ud for den danske dels vedkommende, og DF meldte sig klar til at skrue på de ønskede DR-besparelser. Det er blevet tid til ugens tour gennem mediebranchens største begivenheder.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere