MediaWatch

Dansk forlag køber tysk lydbogsudgiver

Lindhardt og Ringhof investerer i et tysk lydbogsforlag og vil satse mere internationalt.

Foto: Miriam Dalsgaard/Polfoto/Arkiv

Danske Lindhardt og Ringhof har købt det tyske lydbogsforlag Steinbach Sprechende Bücher. Det skriver Berlingske.

Med 38 år på bagen og 700 titler på programmet er det tyske forlag en af de store spillere på lydbogsmarkedet syd for grænsen.

”Steinbach Sprechende Bücher passer rigtigt godt til det, vi gerne vil på det tyske marked. Ved at udbygge vores forlag med et af Tysklands bedste lydbogsforlag bevæger vi os op blandt de største spillere på markedet,” siger Lasse Korsemann Horne, digital forlagschef hos Lindhardt og Ringhof.

Lindhardt og Ringhofs digitale satsning på det udenlandske marked tog fart sidste år med etableringen af Saga Egmont, der primært udgiver skandinaviske forfattere på tysk.

Saga Egmont er også til stede i Sverige og forventer at udvide aktiviteterne til det polske marked i løbet af 2016.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs